Een zeer mooie houten zwembad

We zijn eindelijk eens een keer aan onze tuin begonnen. Vanaf het moment dat we hier zijn komen wonen was het al een grote puinhoop, en dat is in de vijf jaar dat we hier inmiddels wonen geen verbetering in gekomen. Nu hebben we het plan geopperd om een houten zwembad in de tuin te maken. Een zwembad welke groot genoeg is om met meerdere personen lekker te kunnen zwemmen. Dit plan hebben we al een paar jaar, maar tot op heden was er niets van gekomen. Daarom hebben we besloten om eens een keer niet op vakantie te gaan, en al het geld te besteden aan een houten zwembad in de tuin. Natuurlijk was iedereen het met dit plan eens. Een vakantie is maar voor een paar weken, een zwembad voor altijd. Hoewel het makkelijk moet zijn om dit zwembad te plaatsen laten we dit toch maar door de vakman doen. Zo weet ik zeker dat het bad niet opeens spontaan uit elkaar valt als ik lekker aan het zwemmen ben. afb_zwembaden_11

Puur genieten

Ik heb inmiddels al de nodige baantjes in mijn eigen zwembad kunnen maken. Waarom ik dit niet eerder heb gemaakt snap ik ook niet, maar een eigen zwembad in de tuin is puur genieten. En niet alleen voor mezelf, maar het hele gezin is super tevreden met dit zwembad. Weer of geen weer, elke dag maak ik een duik in het water voordat ik aan mijn dag ga beginnen, en het bevalt me prima, zal niet anders meer willen. 2