De lichtkoepel specialist kan je bij de Bouw-Handel vinden

de lichtkoepel specialist

De beste de lichtkoepel specialist kan je bij de Bouw-Handel vinden. Dit bedrijf de lichtkoepel specialistheeft een zeer groot assortiment waaruit jij een keuze kan maken. Mocht je er even niet uitkomen, welk model bij jouw huis of bedrijf zal passen, neem dan contact op met dit bedrijf.

Sinds een half jaar hebben wij een garage erbij laten bouwen. Erg handig en voor onze auto een veilige plaats om te stallen. Tevens is het een leuke plek om te klussen. Echter is gebleken om met de garagedeur open te klussen, geen optie is. Vaak komen buurtbewoners dan even kletsen en voordat je het weet is de avond voorbij en van klussen niets terecht gekomen. Om toch te kunnen klussen en een beetje frisse lucht binnen te krijgen, zonder steeds lastig te worden gevallen, leek mij een lichtkoepel een geweldige oplossing. 

De lichtkoepel specialist heeft ons goed geholpen

Nadat wij hadden besloten om een dakraam in onze garage te laten maken, zijn wij bij de lichtkoepel specialist terecht gekomen. Ongeveer wisten wij wat wij wilden hebben, maar of dat ook mogelijk was, dat was een tweede vraag. 

Inmiddels hebben wij onze bestelling al in huis en zijn wij aan het klussen gegaan. Omdat wij een plat dak hebben en daar een lichtkoepel in wilden plaatsen die je open kan zetten, moest er een beveiliging op komen. Een beveiliging in in de vorm van anti inbraak. Via de website zagen wij verschillende modellen en ook hoe je deze het beste kan plaatsen. Door contact op te nemen met een medewerker hebben wij nog meer uitleg gekregen en hiermee konden wij prima uit de voeten. Het is ook mogelijk om naar de winkel zelf te gaan, mocht je dat fijner vinden.

Inmiddels heb ik een mooie koepel in mijn garage zitten en kan deze open zetten en weer goed afsluiten. Dieven hebben hier geen enkele kans.